Traffic from Trader is counted as Notrade Traffic

Post Reply
se7enxxx
Posts: 3
Joined: Sun Feb 28, 2021 4:44 pm

Traffic from Trader is counted as Notrade Traffic

Post by se7enxxx »

Hi,

First of all, I would like to thank you for this great script. Really brilliant job!
I have a question, I have a trader who sends me traffic to the following url.

http://mydomain.com/?ref=tradedomain.com

These ins are counted as NO-trade traffic even though the trade domain is active as a trader. Is there a way to fix this? Maybe I just missed one setting?
Many thanks for the help!

admin
Site Admin
Posts: 32795
Joined: Wed Sep 10, 2008 11:43 am

Re: Traffic from Trader is counted as Notrade Traffic

Post by admin »

Hello!

Thank you!

are you sure it's added as tradedomain.com ? not as http://tradedomain.com or something like that?
Have you done script update ?

se7enxxx
Posts: 3
Joined: Sun Feb 28, 2021 4:44 pm

Re: Traffic from Trader is counted as Notrade Traffic

Post by se7enxxx »

Hello, Thanks for the quick reply.

Yes, I'm 100% sure of that. I deleted the relevant trade again and added it again. Via the trade import function, here I only selected the domain and sitename and then entered tradedomain.com|sitename. Unfortunately, the ins still end up among the no-trades. I think it has something to do with the fact that he sends the traffic to me with the addition ?ref=sitename. He dont use his Domain after the ?ref= he just use his Sitename.

I dont know how to fix that :(

Thank you for your Help.

admin
Site Admin
Posts: 32795
Joined: Wed Sep 10, 2008 11:43 am

Re: Traffic from Trader is counted as Notrade Traffic

Post by admin »

I have no idea, it's kind of a basic functionality so if there would be a problem - it'd be found out really quick or other topics like that would be here

PM me admin area and trade name
Have you done script update ?

se7enxxx
Posts: 3
Joined: Sun Feb 28, 2021 4:44 pm

Re: Traffic from Trader is counted as Notrade Traffic

Post by se7enxxx »

Hello,

pm has been sended :)

admin
Site Admin
Posts: 32795
Joined: Wed Sep 10, 2008 11:43 am

Re: Traffic from Trader is counted as Notrade Traffic

Post by admin »

is it ok now?)
Have you done script update ?

olimpiabergamo
Posts: 1
Joined: Thu Mar 04, 2021 9:48 am

Re: Traffic from Trader is counted as Notrade Traffic

Post by olimpiabergamo »

se7enxxx wrote:
Sun Feb 28, 2021 4:49 pm
Hi,

First of all, I would like to thank you for this great script. Really brilliant job!
I have a question, I have a trader who sends me traffic to the following url.

http://mydomain.com/?ref=reti anticaduta

These ins are counted as NO-trade traffic even though the trade domain is active as a trader. Is there a way to fix this? Maybe I just missed one setting?
Many thanks for the help!
Hi, do you use free or a paid subscription of the script and does the issue was solved?
Last edited by olimpiabergamo on Thu Mar 04, 2021 10:26 am, edited 1 time in total.

admin
Site Admin
Posts: 32795
Joined: Wed Sep 10, 2008 11:43 am

Re: Traffic from Trader is counted as Notrade Traffic

Post by admin »

olimpiabergamo wrote:
Thu Mar 04, 2021 10:20 am
se7enxxx wrote:
Sun Feb 28, 2021 4:49 pm
Hi,

First of all, I would like to thank you for this great script. Really brilliant job!
I have a question, I have a trader who sends me traffic to the following url.

http://mydomain.com/?ref=reti anticaduta

These ins are counted as NO-trade traffic even though the trade domain is active as a trader. Is there a way to fix this? Maybe I just missed one setting?
Many thanks for the help!
Hi, do you use free or a paid subscription of the script and does the issue was solved?
if you send with http://mydomain.com/?ref=... hits will be counted towards ref= domain, not the actual referer
Have you done script update ?

Post Reply