Sponsor question

Post Reply
rax
Posts: 172
Joined: Sat Oct 05, 2013 9:28 pm

Sponsor question

Post by rax » Tue Dec 05, 2017 3:37 am

I have "Sponsor Active?" set to NO and galleries are still being displayed in categories for that sponsor. Is this supposed to happen? If so, what is turning sponsor on/off supposed to do?

admin
Site Admin
Posts: 24044
Joined: Wed Sep 10, 2008 11:43 am

Re: Sponsor question

Post by admin » Tue Dec 05, 2017 4:00 am

Are you sure? did you check gallery id ? page cache?
Have you done script update ?

rax
Posts: 172
Joined: Sat Oct 05, 2013 9:28 pm

Re: Sponsor question

Post by rax » Tue Dec 05, 2017 3:54 pm

Ok it appears that this was only occurring with slave sites, the master site had the sponsors set to NO but this didn't change anything at the slaves.

Another question on the sponsor page, there is a "stats" button, however after clicking on it the page doesn't show any stats for any sponsors. These sponsors are getting plenty of clicks. Does this feature not work?

admin
Site Admin
Posts: 24044
Joined: Wed Sep 10, 2008 11:43 am

Re: Sponsor question

Post by admin » Tue Dec 05, 2017 3:56 pm

Each slave site has it's own sponsor statuses

Do you see any numbers in "Gallery Clicks"?
Have you done script update ?

rax
Posts: 172
Joined: Sat Oct 05, 2013 9:28 pm

Re: Sponsor question

Post by rax » Tue Dec 05, 2017 5:11 pm

Yes there are numbers in gallery clicks. Clicking on "stats" doesn't show anything else.

admin
Site Admin
Posts: 24044
Joined: Wed Sep 10, 2008 11:43 am

Re: Sponsor question

Post by admin » Tue Dec 05, 2017 6:38 pm

PM admin plz
Have you done script update ?

Post Reply